Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Behandlinger


 

Ansigtsbehandlinger

I vores skønhedsklinik tilbyder vi skræddersyet ansigtsbehandlinger. Du vælger, hvor meget tid vi skal bruge sammen, og derfra bruger vi vores professionelle forståelse og erfaringer til at udføre din behandling. Derfor er alle behandlinger unikke, og målrettet efter dine ønsker og behov. Vi kombinerer både højteknologisk hudpleje apparater med kvalitetsprodukter, massage og aromaterapi. 

Alle behandlinger bliver der altid afsat 15 min. ekstra tid til og indeholder altid:

Aromaterapi, kropskontakt, afrens, peeling, krystaller, masker, serum og cremer. Afsluttes med sunde snacks samt vejledning.

 

NYHED (!)

Introduktions behandling 60 min. (650 kr.)

Denne behandling skal du vælge hvis du er usikker på hvad der passer bedst til dig og hvad vi skal hjælpe dig med. 

Dette er en kombination af en indledede snak om ønkser/forventninger både til huden, tiden og økonomien. Derudover får man en lille forsmag på hvad en behandling bla. kan indeholde når man besøger os. Man får ligesom en forsmag på hvad vi gør, hvordan vi gør det og hvad der kan forventes til fremtidige behandlinger og produkter. Vi anbefalder KUN denne behandling hvis du er ny kunde og aldrig har været hos os før. Ønsker man at få den komplette oplevelse med vores ansigsbehandlinger, så anbeflader vi at man vælger Nordisk Skønhed 60 el. 90 min. behandling. her er der også ALTID tid til råd og vejledning med, dog uden så meget snak i sarten.  

Nordisk Skønhed Målrettet 45 min. (645 kr.)

Typisk til den unge hud eller kunden der ingen hud "udforinger" har med bare gerne vil forkæles og stråle. 

Fokuserer på et enkelt behov og går i dybden . Behandlingen kan indeholde:

Let dybderens 

Let massage

 

Nordisk Skønhed Koncentreret 60 min. (845 kr.)

Dette er en god behandling hvor man kommer lidt omkring de fleste områder i ansigtet og evt. løser små "udfordringer" i huden. Her mærker du virkelig hvad vi kan skabe af magi for din hud. 

Fokuserer på op til 2 behov. Behandlingen kan indeholde:

Fordybelse 

Frugtsyre

Intens dybderens

el. opstrammende 

Massage af ansigtet el. afspænding af skulder og nakke

 

Nordisk Skønhed Effektiv 90 min. (1045 kr.) 

Den her er den helt rigtige at vælge hvis vi skal hele vejen rundt og man virkelig skal mærke vores rolige hænder og dybde tryk samt skabe resultalter. Her er tiden vores ven og man kan nå så meget godt på 90 min.

Koncentreret om 2-3 behov. Behandlingen kan indeholde følgende:

Fordybelse 

Længere massager 

Intens velvære 

Diamantslibning

Unik jelly maske 

Opstrammende apparatur 

Lysterapi 

Massage af hænder el. fødder

 

Nordisk Skønhed Komplet 105 min. (1245 kr.) 

Den ultimative bahandling for dig der vil opnå en helhedsførelse i krop og sind, samt skabe drømme resultater for huden. Her arbejder vi et et helt roligt tempo og de fleste af vores unikke teknikker kan opnås her.

Her vil du opnå størst effekt. Denne behandlingen koncentrere sig om 4-5 behov og her vil du opnå stor effekt og længerevarende resultater.

Kan indeholde:

Fordybelse og forkælelse af kroppen 

Apparatur for både opstramning og glød 

Dele af kroppen tør børstes

Massage med varme sten

Lysterapi

Masker der masseres ind 

Afstressende ansigts-, bryst-, skulder- og nakkemassage

 

“Fire and Ice” 60 min. 

En professionel og anerkendt ansigtsbehandling, som skaber imponerende resultater. Behandlingen kombinerer to kraftige og videnskabelige udviklet frugtsyre masker. Først en der fornyer huden og derefter en der beroliger og fugter. Den er effektiv og fokuserer på at booste huden. Velegnet til både acne, rosacea og hudforyngelse.

 

Sugaring 

Vi har hos Nordisk Skønhed over 8 års erfaring med sugaring. Sugaring er en behandling, som fjerner uønsket hårvækst med roden ved brug af naturlige råvarer som sukker og vand. Produkterne, som vi anvender, er fra LOU og er økologiske, allergivenlige og godkendt af Astma-Allergi Danmark. 

Sugaring fjerner ikke blot hårene effektivt, men er også skånsom overfor din hud. Det kan anvendes på alle hudtyper. Med en sugaring behandling undgår du knopper og irritation.

 

Bryn og Vipper 

Vi har mange års erfaring med bryn og vipper. Vi går højt op i, at dit ansigt fremstår harmonisk med rette farve og form af bryn og vipper. Derfor vejleder og lytter vi altid til dine ønsker, så vi sammen kan skabe smukke bryn, som passer lige netop til dit ansigt. 

 

Eyelash Extensions

Vi tilbyder også Eyelash Extensions med kvalitetsprodukter fra anerkendte Jolash. Vi arbejder med “Junior” og “Senior” ekspert, som henviser til, hvor meget erfaring vores personale har med Eyelash Extensions, og hvilke teknikker den enkelte kan udføre. Hos os passer vi på dine vipper hele vejen igennem din tid med Eyelash.