Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

På vores skønhedsklinik tilbyder vi skræddersyet ansigtsbehandlinger med varierende produkt valg, intervaller og forskellige fokusområder. Altsammen tilpasset netop dig og din hud.

Til alle vores ansigtsbehandlinger anvendes der nøje udvalgte produkter af højeste kvalitet og alle produkter er rene, uden syntetiske og skadelige stoffer og helt uden parfume og parabener. 

"Vi tror på, at man skaber de bedste og mest langsigtende resultater i huden, ved at arbejde intuitivt i hver behandling. Det betyder at hos OS skal du blot vælge hvor lang tid vi skal bruge sammen, også finder vi ud af, i fælleskab hvad dine ønsker og behov er for lige netop dig og din hud"

- Amazing Space 60 min. 625 kr.

60 min. er en god grundlæggende behandling, som man, som henvender sig til de fleste. Der der vil blive taget udgangspunkt i huds behov og dine ønsker og forventninger. Behandlingen vil primært blive udført med økologiske produkter fra Amazing Space samt arbejdede med naturlig frugsyre og anvent Face Rulle og Gua Sha krystaller.

- Amazing Space 90 min. 750 kr.

En l90 min. ansigtsbehandling er en opgradering af den 60 min. ansigtsbehandling og henvender sig til dem, der ønsker den ultimative helhedsbehandling, hvor huden måske har et større behov. Behandlingen vil blive udført med økologiske produkter fra Amazing Space, der vil også anvenes naturligt frygtsyre, udvalgte serums fra Is Clinical og brugt special masker. 

- "Fire and Ice" ansigtsbehandling (ca. 1 time) 650 kr.

En professionel ansigtsbehandling, der arbejder med en kraftig, videnskabeligt udviklet frugtsyre. Denne behandling skaber imponerende resultater. Behandlingen er målrettet og effektiv med ekstra fokus på at booste huden og er velegnet til både acne, rosacea og hudforyngelse. 

- Amazing Space Mini ansigtsbehandling (ca. 45 min) 525 kr.

En ansigtsbehandling der er perfekt til konfirmanten/teenageren eller til dem der ikke har de store udfordringer med huden, men blot ønsker og blive lidt forkælet i en stresset hverdag, hvor tiden er knap. Den udføres efter helt efter dine ønsker og behov. 

- Signatur ansigtsbehandling (ca. 105 min.) 1200 kr. 

Fokus på det ultimative boost til lige netop din hud. Hvad enten det er en “power glow” “anti-age effekt” eller “udglattende, ensartedehed” i huden du ønsker, så er der her rig mulighed for at vi sammen opnår det. Vi anvender vores High Tech maskine, som bla. Kan diamantslibe, give LED lys og Galvanisk terapi mm. Produkterne vi anvender i denne behandling vil være fra Is Clinical, YOUTH serie samt fra Amazing Space, PRECIOUS serie, hvor der virkelig er lagt vægt på reslutalter i huden. Vi skræddersy det hele til dig, din hud, dine ønsker og behov.

 

- Dybderens af ryg eller bryst (ca. 45 min) 450 kr.

 En behandling der henvender sig til dig der har udfordringer på et af disse områder. Den udføres som en ansigtbehandling, blot på brystet eller det øverste af ryggen. 

Bryn og vipper

Ønsker du et mere intenst udtryk eller en smuk indramning af dine øjne, er farvning af vipper samt farvning og formning af brynene et must.

Vi tager udgangspunkt i dine egne farver og form, så resultatet altid komplementerer dig på bedste vis.

Vi anvender farver fra Refetocil, Hair Well og Jolash.

Farvning af vipper udføres med produkter fra  Hairwell Intensive som er skånsomt for vipperne. 

Farvning af bryn udføres med økologiske produkter fra Johlash der findes i 3 forskellige farver.

OBS! Efter enhver hårfjernings behandling bør sol og svømmehal undgås i ca. 24 timer.

Lash Lift  inkl. farve og kur: 550 kr.

Lash Lift laves der et permanent vippebuk på dine natur vipper der har en holdbarhed på ca. 6-8 uger. Det er til dig der ønsker at dine vipper skal syne længere, gerne vil undvære mascara eller af med dine eyelash extensions.

Vi udfører behandlingen med Natural Beauty produkter, samt Lash Organic BOTEX som er skånesomme og meget effektive.  Denne behandling indeholder buk, vippefarvning og pleje. 

Du bedes komme uden mascara. OBS vi anbefalder inden vand på vipperne de første 24 timer efter endt behandling. 

Behandlingen tager ca. 1 time  

- Brow lift m. farve & kur 500 kr.

brow Lift / brow lamination børster man brynene op og fra hinanden, så de kommer til, at syne større og af mere. Samme dag vil udtrykket se lidt stort ud, men dagen efter kan man "style" sit bryn helt som man selv ønsker det, da man i denne behandling gøre hårene mere medgørlige. Behandligen har en holdbarhed på ca. 3-6 uger. Det er til dig der ønsker at dine bryn skal syne af mere, styles i en anden form eller blot "lægges ned"

Vi udfører behandlingen med Natural Beauty produkter, samt Lash Organic BOTEX som er skånesomme og meget effektive. OBS vi anbefalder inden vand på brynene de første 24 timer efter endt behandling. 

- Kombi - Brow & lash lift inkl. farve & kur 920 kr.

- Farvning af vipper og bryn inkl. retning: 295 kr.

- Farvning af bryn inkl. retning:  220 kr.

- Farvning af vipper: 130 kr.

- Farvning af bryn: 130 kr.

- Retning af bryn:  130 kr.

Eyelash Extensions

Ønsker du fyldigere, længere vipper og er du træt af at bruge lang tid på mascara hver morgen, så er svaret eyelash extensions.

Vi tilbyder eyelash extensions af den bedste kvalitet fra Jolash black feather og med latexfri lim. Vi tager udgangspunkt i din øjenform, vippens længde og tykkelse og selvfølgelig dit ønske.

OBS: Dine nyligt påsatte eyelash extensions må ikke udsættes for vand, træning eller dampbad/sauna de første 24 timer.

Nyt sæt single Eyelash (90 min)  895 kr.

Nyt sæt volume eyelash extension ( alt fra 3D til 6D ) (120 min) 1050 kr. 

- Single opfyldning lille  375 kr.

- Single opfyldning mellem  475 kr.

- Single opfyldning stor  575 kr.

Volume opfyldning lille 395 kr.

Volume opfyldning mellem 475 kr.

Volume opfyldning stor 595 kr.

- Aftagning af Eyelash 150 kr.

 

Hårfjerning

Hårfjerning med HEVI’s sukker/sugar er skånsomt mod huden og mindsker rødme og kløen efter endt behandling. Sukkerpastaene er 100% naturlig og indeholder ingen parabener, tilsætningsstoffer eller citrus også er det tilmed produceret i Danmark. 

overlæbe 125 kr.

Hage 125 kr.

Overlæbe & hage 220 kr.

Kinder el. bakkenbarter 150 kr. 

Hele ansigtet (ekskl. bryn) 295 kr. 

Næse el. øre 150  kr. 

Underben el. lår  410 kr. 

Baglår 260 kr.     

Hele ben 750 kr.

Hele ben inkl. brazil 950 kr.

underben inkl. brazil 750 kr. 

Bikinikant 195kr.

Tanga 260 kr. 

Brazil 465 kr.

Mini brazil 250 kr. (indefor 14 dage efter første brazil el. hvis du har fået laser behandlinger)

Brazil inkl. armhuler 575 kr.

Armhuler 180 kr.

Hele arme 395 kr.

Hel ryg el. mave inkl. skulder 500 kr.

Halv ryg el. bryst 295 kr. 

 

Epilering

Uønsket hårvækst generer mange mennesker, du er ikke den eneste. Årsagerne kan være mange. 

Alt fra arvelige faktorer til medicin, endt graviditet, kost eller hormonelle ubalancer.

Uønsket hårvækst i alle farver fjernes ved, at vi stikker en yderst tynd nål ned i hårsækken, hvorefter der sættes svag strøm til nålen. Strømmen beskadiger og svækker hårets rod. Dette er en behandling med høj tilfredshed og stor succesrate. Få en snak med os i klinikken om intervaller for permanent hårfjerning med epilering samt hjemmeplejende produkter.

OBS: Anbefales ikke til gravide.  

Epileringstidsintervaller

- 10 min. behandling 210 kr.

- 20 min. behandling 360 kr.

- 30 min. behandling 500 kr.

- Fjernelse af karsprænginger/pigmentpletter med ampul: 550 kr.