Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Brands

Sorter efter
232682

INTENSE MOISTURIZING MASK

Denne intensivt fugtgivende ansigtsmaske med hyaluronsyre, niacinamid og urea kan genopfylde hudens fugtdepoter og give en blød og fyldig fornemmelse. Ideel til tør, stresset og dehydreret hud eller som skånsom pleje til solbrændt hud.
339 DKK
#6786

Guld pincet

Guld pincet med "krodille hovede" der gør det nemt at fange selv de mindste hår
65 DKK
8032894021559

Gentle Cleansing Oil 50 ml

50 ml. En vidunderligt duftende renseolie med jojoba- og mandelolie. Denne renseolie er ideel til ekstra skånsom afrensning af makup på ansigt og øjne.
239 DKK
SPONGEBI

SEA SPONGE BIG

SEA SPONGE - BIG. Vores 100% naturlige ægte havsvampe er meget absorberende, skaber et uovertruffent skum og er velegnede selv til den mest sensitive hud. Ideelle til peeling af sensitiv hud og også velegnede til skånsom fjernelse af aktive ingredienser.
89 DKK
HYLA2

HYALURONIC REPAIR BOOSTER CREAM

50 ml. Denne yderst effektive ansigtscreme med aktive ingredienser, der udglatter huden som baobab, guggul og granatæble, er ideel til intensiv hudpleje mod fine linjer og rynker, hvilket får huden til at føles fyldig, genopfyldt og glat.
969 DKK
HYAMIST1

HYALURONIC BLOSSOM FACIAL MIST

100 ml. Denne fugtgivende ansigtsspray med figenkaktus, glycerin, risekstrakt og aloe vera opfrisker og hydrerer huden og beroliger den skånsomt. Den bioteknologiske hyaluronsyre hjælper med at fylde fine linjer ud og gøre huden glat. Ideel til tør, dehydreret, følsom og moden hud samt som et friskhedsboost i løbet af dagen.
289 DKK
4260180219661

M2 - festival of creativity

En eksklusiv julespecial til det ultimative hår- og øjenvippeboost – Eyelash Activating Serum og Hair Activating Serum – præsenteres i en luksuriøs gaveæske under temaet "Festival of Creativity". Dette er et magisk øjeblik for både øjenvipper og hår. Dette er sloganet for skønheds- og hårplejespecialisten M2 BEAUTÉs unikke vinterspecial, dedikeret til at forskønne og pleje stresset hår og øjenvipper. Den kunstneriske gaveindpakning gør det eksklusive Festival of Creativity Set til den ideelle julegave til enhver, der ønsker at løfte deres øjenvipper og hår til det næste niveau. Kreativiteten kender ingen grænser, da sunde øjenvipper og hår åbner op for uendelige stylingmuligheder. Begge produkter er full size. Den luksuriøse M2 BEAUTÉ vinterspecial indeholder to populære skønhedsklassikere i fuld størrelse: 1x - Eyelash Activating Serum 4 ml 1x - Hair Activating Serum (120 ml). To kraftfulde serum, der giver det ultimative boost til håret, præsenteret i en limited edition-gaveæske.
650 DKK
4260180219401

M2 Eyelash Awakening serum

4 ml. M2 Beauté Eyelash Awakening Serum er et innovativt serum, der stimulerer øjenvippernes vækst for imponerende længde og fylde. En mild blanding af kraftfulde, aktive ingredienskomplekser giver dine øjenvipper vækst og pleje og muliggør efter kun 6 til 8 uger op til 30 % længere, fyldigere og op til 50 % stærkere øjenvipper. Den nøje afstemte formel med Bio-placenta og M2 Beautés Awakening Complex styrker vipperødderne, forbedrer elasticiteten i de fine vipper og giver en naturlig glans. Perfekt til den daglige skønhedsrutine og et autentisk smukt look.
600 DKK
4260180211030

M2 BEAUTÉ Eyezone Conditioning

8 ml. Beskrivelse En innovative, styrkende og plejende conditioner til både vipper og bryn fra M2 Beauté. Med et højt indhold af peptidkomplekser af høj kvalitet efterlader den nærende conditioner skinnende og smidige. Ydermere giver indholdet af det aktive acaibær, vipper og bryn styrke og en naturlig beskyttelse. Produktet plejer vipperne om natten og beskytter dem om dagen. Anvendelse: Påfør conditioneren dagligt, morgen og aften, på rene og tørre vipper og bryn. Den virker som en base og beskytter under din mascara.
390 DKK
EB-30000

Duftlys

Maison Royale Scente Candle 600 gr. Super flot og stort duftlys med 3 væger, og duft af Citrus Bliss & Frankincense. Lyset er af vegetabilsk- og parafinvoks.
179 DKK
WR-FDRP030

Sunkissed Glow Tanning Drops

30 ml. SELVBRUNER MØDER INNOVATIV HUDPLEJE Et unikt og innovativt hudplejeprodukt med selvbruner-effekt. Dette serum booster hudens naturlige udstråling og giver en øjeblikkelig flot shimmer-effekt. Huden efterlades velplejet, gennemfugtet og med en naturlig solkysset selvbrunerglød ved dagligt brug.
255 DKK
WR-FBBF330

Beauty Blur Medium

30 ml. 3-in-1 Skin Tone Optimizer - Medium BB-cream, foundation og primer samlet i ét produkt. Giver en naturlig og meget smuk farve og glød til ansigtet. Nu med smart applicator, der optimerer påføringen, mindsker spildprodukt og gør emballagen mere bæredygtig.
255 DKK
WR-FBBF230

Beauty Blur Light

30 ml. 3-in-1 Skin Tone Optimizer - Medium BB-cream, foundation og primer samlet i ét produkt. Giver en naturlig og meget smuk farve og glød til ansigtet. Nu med smart applicator, der optimerer påføringen, mindsker spildprodukt og gør emballagen mere bæredygtig.
255 DKK
2221

The Spa Brush kit.

The spa brush inkl dry shampoo i rejse str. Børsten er lavet ud af vildsvine hår og lylion hår, der er den perfekte kombi til at bebeholde et sundt og glansfuldt hår. tørshampooen fra Epiic hair care er ikke testet på dyr og giver et flot volume til håret udover at få det til at se nyvasket ud.
299 DKK
PREP1

SKIN PREP - soft cleansing tissues

10 stk. Rens, tonic, samt øjenmakeupfjernet i ét. Blid, let afrensning af ansigtshuden. Let at transportere i en lille håndtaske, hvorfor man kan bruge den når som helst. Ideel at have med på rejsen, specielt i fly, hvor normale renseprodukter ikke kan medbringes
55 DKK
SEA1

SEA SPONGE - Small

Vores 100% naturlige ægte havsvampe er meget absorberende, skaber et uovertruffent skum og er velegnede selv til den mest sensitive hud. Ideelle til peeling af sensitiv hud og også velegnede til skånsom fjernelse af aktive ingredienser.
35 DKK
ULTRA1

ULTRA HYDRATION SERUM

30 ml. Dette højt koncentrerede serum er en intensiv behandling til dehydreret og tør hud og kan genopfylde hudens fugtdepoter i dybden med en kombination af høj og lavmolekylær hyaluronsyre. Ideel til tørhed, stramhed, irritation og tørhedslinjer eller som en fugtboost til solbrændt hud. God til alle hudtyper, især de dehydreret og tendens til tørhed i huden
589 DKK
SC033

SKIN CALMING CREAM

50 ml. Skånsom ansigtscreme med Rhodiola, perikon og panthenol til at fugte, styrke og beskytte følsom og stresset hud. Ideel til reaktiv, stresset, sensitiv eller tør hud.
585 DKK
BB2301

M2 Beauté Eyebrow silk perfection balm

EYEBOW SILK PERFECTION BALM definerer styling af øjenbryn på en ny innovativ måde. Den neutrale balm løfter, former og holder hvert øjenbrynshår på plads på en mild og naturlig måde. den er proppet med aktive ingredienser der får håret til at fremstå smukke fugtet og velplejetog samtidig optimalt fikseret, uden at klæbe eller efterlade en "hvid hinde" på hårene.
285 DKK
8571048191

Carroten dry mist spf 50

200 ml. Denne veganske solcreme på sparyer formuleret med en unik blanding af gulerods- og kokosolie, som forbedrer farveprocessen for en længerevarende solbrun og strålende hud. Den ikke-fedtende og lette hørolie-formel trænger hurtigt ind, og efter lader huden velplejet og beskyttet. Sprayen har et 360 grade spraysystem for nem påføring fra alle vinker. Det har aldrig været nemmere at påføre solcreme. Den er velegnet til både krop og ansigt.
199 DKK
8571048190

Carroten dry mist spf 30

200 ml. den veganske Coconut Dreams Suncare Dry Mist SPF30 tilbyder høj solbeskyttelse med 360° spraysystem til nem og hurtig påføring på huden fra alle vinkler. Dry Misten virker kølende og absorberes øjeblikkeligt med en usynlig, tør finish på grund af det innovative Superdry-system. SUPREME LYSTEKNOLOGI (UVB+UVA+IRA) USYNLIG BESKYTTELSE ØJEBLIKKELIG KØLEEFFEKT ØJEBLIKKELIG ABSORPTION SANDAFVISENDE– KLISTRER IKKE 360° SPRAYSYSTEM VEGANSK HØJ SOLBESKYTTELSE DERMATOLOGISK TESTET
199 DKK
SC045

AGE REPAIR MIRACLE DROPS - 30 ML.

30 ml. Denne yderst effektive, lette ansigtsolie med fyto-squalan, baobab og Kalahari-melon smelter ind i huden for at give fornyet, blød som fløjl og mærkbart glattere hud. Ideel til fine linjer og rynker, for tidlig ældning, tab af elasticitet og tørhed for en uimodståelig glød.
1.059 DKK
SC01

ULTRA INTENSE MOISTURIZING CREAM

50 ml. Denne intensivt fugtgivende ansigtscreme med genopbyggende ekstrakter som sheasmør og hyaluronsyre kan genopfylde hudens fugtdepoter og give lindring fra følelsen af spændthed. Ideel til tør, stresset og dehydreret hud for en blød og behagelig fornemmelse på huden.
649 DKK
PURIFY1

PURIFYING CLEANSING GEL

200 ml. Denne lette, dybderensende rensegel med pileurt, troldnød og aloe vera fjerner skånsomt overskydende talg, snavs og urenheder fra huden uden at reducere den nødvendige fugt. Den er ideel til kombineret hud, fedtet hud, storporet hud eller hud med urenheder, for at opnå en ren og dybtrenset hud, der ikke føles stram.
269 DKK
552-PL

PRO:LAB Keep Calm 80 ml.

50 ml. Universel pleje til overbelastet, beskadiget hud, som beskytter og genopretter hudbarrieren. Reducerer kløe og irritation med cellefornyelsesprovitamin. Indeholder B5 (panthenol), som trænger ind i huden og fremmer den naturlige regenerering af huden og fremmer heling ved at booste den naturlige celleaktivitet. Det reducerer også kløe og irritation ved at danne en beskyttende hinde på huden mod irriterende stoffer. Salven er velegnet til følsom og/eller beskadiget hud f.eks. hudafskrabninger, røde babytrusser, tørre hænder, ru albuer, tatoveringer osv. Ideel som daglig dag/natcreme til alle hudtyper i alle aldre især til kombineret, tør og sensitiv hud hud.
550 DKK
SUPEREYE1

SUPREME LIFTING EYE SERUM

30 ml. Dette yderst effektive, foryngende øjenserum med fermenteret phytoplankton, hyaluronsyre, C-vitamin og grøn te er ideelt til slappe øjenlåg, linjer, hævelser, mørke rander og tab af elasticitet i øjenområdet. Den hurtigt absorberende formel reducerer rynker og giver øjeblikkeligt en mærkbar glattere hudfornemmelse.
899 DKK
SCG031

PURIFYING CLEANSING GEL 30ML

30 ml. Denne lette, dybderensende rensegel med pileurt, troldnød og aloe vera fjerner skånsomt overskydende talg, snavs og urenheder fra huden uden at reducere den nødvendige fugt. Den er ideel til kombineret hud, fedtet hud, storporet hud eller hud med urenheder, for at opnå en ren og dybtrenset hud, der ikke føles stram.
110 DKK
SCG001

DELICATE CLEANSING MILK 30ML

30 ml. Denne nærende rensende mælk med kaktusfigen, blåbær og hestekastanje befrier skånsomt huden for snavs og urenheder uden at udtørre den. Den beskytter hudbarrieren og styrker huden allerede under rensningen. Ideel til normal, tør, stresset, følsom og moden hud.
110 DKK
HYALU1

HYALURONIC REPAIR BOOSTER SERUM

30 ml. Dette effektive, hudplejende creme-serum med hibiscus, allantoin, hyben og hyaluronsyre er ideelt til intensiv hudpleje mod fine linjer og rynker og er fordelagtig for enhver hudtype. Den silkeagtige formel giver en fyldig, glat og blød hudfornemmelse.
1.019 DKK
SOFT1

SOFT LIPS GLOW BALM

10 ML. En læbeplejebehandling med glans og hudvenlige ingredienser til naturligt fyldige og velplejede læber. Olivenolie, avokadoolie og phyto-squalane giver fugt til dine læber, mens en blanding af spilanthus acmella, astragalus og coenzym Q10 fremmer produktionen af kollagen og kan forbedre elasticiteten af dine læber. Det er en plejende læbebalsam til fyldigere, sundere læber og en subtil glans.
239 DKK