Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Eclipse SPF 50+ perfect tint Beige

SKU: P24
100ml
490 DKK
+ -

iS CLINICAL Eclipse SPF 50 - giver dig den ultimative beskyttelse, bogstaveligt talt. Vores bredspektrerede UVA / UVB solcreme hjælpe med at forhindre solskoldning og de visuelle tegn på fotoaging (når de anvendes som anvist) med en luksuriøs følelse og en gennemsigtig, ikke-fedtet finish.


Deres banebrydende former for stabile, mikroniserede mineralske solcremer giver maksimal bredspektret beskyttelse mod UV-stråler uden risiko for hudfølsomhed, betændelse eller irritation. Derfor kan denne let bruges som en alm. dagcreme, hvis man har tildens til en fedtet hud. Har man derimod en tendens til tør hud, så er vores anbefaling, at  man bruger en "fed" serum under eller en meget let dagcreme. 

Deres solcremer indeholder også kraftfulde antioxidanter til at øge effektiviteten af beskyttelsen mod virkningerne af UV-relaterede skader, og potent proprietære Extremozyme hud DNA protectants at hjælpe med at forhindre fotoaging og mindske risikofaktorer forbundet med hudkræft. ®

Dette er let solcreme med Tint Beige farve i, som giver en fin ensartet hudtone. god til daglig brug og længerevarende udendørsaktiviteter og anbefales til alle hudtyper også til acnehud. Hver morgen.  

 

Kunder der har købt denne vare købte også
817244010234

Cleansing complex

180ml
430 DKK
P22

COLLAGEN LIFT EYE SERUM

10 ml.
230 DKK
P32

Formula E – healing face balm

50 ml. Helende ansigtsbalsam, der nænsomt smelter ind i hudens celler, med helende og blødgørende resultat.
450 DKK
1315,015

Youth Eye Complex

15 ml. anti-age øjencremen, der øjeblikkeligt virker. - Scroll ned for mere info
999 DKK