Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

NEW YEAR, SKIN CLEAR

SKU: IS 6387.PROMO.2B
Gaveæske fra Is Clinical.
indeholder deres 3 bedstseller serum samt full size cleansing complex. - Scroll ned for mere info
1.895 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
+ -

NEW YEAR SKIN CLEAR

Et sæt består af fire af de mest populære iS CLINICAL-produkter:

 • CLEANSING COMPLEX (180 ml.)
  En effektiv og mild rensegel, som effektivt fjerne makeup og snavs samt giver en dybdegående rensning af porerne. God til både kvinder og mænd. (BONUS: Kan også anvendes som fugtmaske)
 • PRO-HEAL SERUM ADVANCE+ (15 ml.)
  Dette serum støttes af et nyt klinisk studie, som dokumenterer PRO-HEAL SERUM’s evne til at fremme heling, tilføre uovertruffen antioxidant beskyttelse til huden, beskytte mod skadelige UV stråler, lindre acne og rosacea, fremme collagen produktion og forbedre den generelle celleintegritet.
 • HYDRA-COOL SERUM (15 ml.)
  Tilføre intens fugt til huden, virker kølende/beroligende og give huden den optimale beskyttelse med antioxidanter samt effektivt levere det essentielle vitamin B5 til hudcellerne.
 • ACTIVE SERUM (15 ml.)
  Dette serum er kort fortalt til brug om natten og mindsker fine linjer og rynker, udjævner pigmentering, udglatter huden samt kontrollerer acne. 

Anbefales til alle der ønsker pæn hud.

Kunder der har købt denne vare købte også
IS 6214.KIT.BOX

WARM UP, COOL DOWN - "mini ansigtsbehandlings sæt"

WARM UP, COOL DOWN er et luksuriøst kit til forkælelse og hjemmebehandling af spa-karakter. Behandlingen foregår i to steps, og fungerer som en dybderens af huden med efterfølgende fugt og næring. - Scroll ned for mere info.
796 DKK