Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

TANNING MITT

SKU: 5060092024013
Tanning Mitt Croco Gold er en handske til påføring af selvbruner.
60 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Tanning Mitt Croco Gold er en handske til påføring af selvbruner.

Vi anbefalder altid man anvender en påføringshandske for en mere jævn påføring, samt for at undgå farve i håndfladerne og omkring negle.

Dette er en handske i top kvalitet. Handsken kan genbruges mange gange.

Den er i et flot croco design, og på påføringssiden er den brun, hvilket betyder, at den holder sig pænere i længere tid. Skyl den blot op i varmt vand efter brug, vrid den let og lad den tørre.

Kunder der har købt denne vare købte også
WR963

Heavenly Elixir

En luksuriøs, fugtgivende selvbruner elixir med en skøn duft af kakao, som smelter ind i huden. Formuleringen er med den mest innovative teknologi og advancerede ingredienser, samt botanisk indhold, for at gennemfugte og give din hud den smukkeste medium selvbruner glød, som ligger jævnt og ensartet i op til 10 dage. En ny teknologi med indkapslet DHA, hvor DHA'en langsomt frigives i op til 72 timer efter påføring, hvilket forbedrer resultatet, som holder op til 10 dage. Den smukke farve og glød er der straks, samtidig med et naturligt og langtids holdbart selvbruner resultat. Påføres med selvbruner påføringshandske. (Kan anvendes både på ansigt og krop). Forbedret dækkeevne ved små ujævnheder, så den passer til alle hudtyper. Derudover øger den beskyttelsen af huden imod de skadelige HEV (High Energy Visible) light - BLÅT LYS (fra vores tablets og computerskærme). 100% naturlig, vegansk, cruelty free, plastflaske af genbrugsplatisk fra havet. Fri for: Palme olie, silicone og sulfat.
349 DKK
817244010234

Cleansing complex

180ml
425 DKK
5710696005566

Delicate Skin – soothing face, eye & neck care

50 ml. Kåret til årets ansigtsplejeprodukt ved Danish Beauty Award 2010.
550 DKK
P42

Juicy mandarin sorbet – Enzyme exfoliator

50 ml. Mikro-peelende ansigts exfoliering
285 DKK