Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Ultimative Glowing sæt

SKU: GLOWING2021
Foråret er kommet og det er nu vi vil begynde at vise lidt mere af huden frem. MEN den vinterblege hud er ikke altid det vi syntes, er det kønneste at vise frem. Derfor har vi lavet en ultimative body GLOWING pakke. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge for at opnår en naturlig glød i huden på hele kroppen. Indhold: - Skrubbe handske i økologisk bambus - Økologisk Fabulous self tanning mist - Body blur - Samles af de nyeste Blur liminosity Scroll ned for mere info
195 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

GUIDE:

  1.       Start med, at gå i bad brug skrubbe handsken enten i badet eller efter på en fugtig hud.
  2.       sørg for at din hud er helt tør. Stræk armen ud og begynd at spray hvor du ønsker farven. Lav lette bevægelser med hænderne over det sprayet område, så du er sikker på, at hele området har fået. HUSK! Vask fingrene grundigt efter.
  3.       Selvbruneren er tør indenfor 2-3 minutter og smitter IKKE af. Farven vil udvikle sig de næste 4-6 timer. Nu før du går i bad/skyller huden nu mindre farve og omvendt. Nu længere tid det får lov at sidde, nu mere farve.
  4.        Skal man ud og vise huden frem med det samme, kan man med fordel bruge Body blur, da den giver en nu og her ”make-up” farve til huden (forsvinder når man går i bad) Der er tilmed fugtgivende ingredienser i, som gør at selvbruneren holder bedre.

TIP: Husker man at fugte huden godt hver dag, har man en naturlig farve der godt kan holde en lille uges tid og uden nogen former for ”skalleeffekt”. Denne her mist gør det utrolig let at have glød i huden, hele året rundt.

 

 BONUS: Vita Liberata produkterne er uden duft, alkohol og parfume og giver en flot og naturlig glød.
Anbefalet til alle hudtyper – Se min personlige selvbruner ritual her