Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

WARM UP, COOL DOWN - "mini ansigtsbehandlings sæt"

SKU: IS 6214.KIT.BOX
WARM UP, COOL DOWN er et luksuriøst kit til forkælelse og hjemmebehandling af spa-karakter. Behandlingen foregår i to steps, og fungerer som en dybderens af huden med efterfølgende fugt og næring. - Scroll ned for mere info.
820 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Kittet består af:

  • WARMING HONEY CLEANSER 120 ml
  • HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE 120 ml
  • Tester på Hydra cool serum + Pro-heal serum.

STEP 1. WARMING HONEY CLEANSER
Massér skånsomt WARMING HONEY CLEANSER ind i fugtet hud og efterlad rensemasken på i 5 minutter. Efter de 5 minutter renses masken af med lunkent vand. For en ægte spa-oplevelse, foretag denne del af behandlingen i et dampende varmt bad.

STEP 2. HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE
Fordel ca. en teskefuld i hele ansigtet og efterlad masken på i 5-10 minutter for næret og gennemfugtet hud. Fjernes med vand. For mere intens og terapeutisk fugt, påfør kun et tyndt lag og lad masken sidde natten over.

Om WARMING HONEY CLEANSER. Denne rige, luksuriøse kombination af naturlige honning, papaya-enzymer og ekstrakt fra grøn te giver en mild varme ved påføring, hvilket muliggør en dybderensning af huden. Denne unikke formel eksfolierer blidt huden og porerne, og beskytter samtidig hudens naturlige ceramidbarriere.

Om HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE. HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE er en fyldig og luksuriøst afkølende maske designet til at styrke, opfriske, og tilføre en beroligende hydrering. Denne formel, med professionel styrke, indeholder naturlige, botaniske antioxidanter centella asiatica, grøn te, aloe vera og rosmarin-ekstrakter, som er perfekt balancerede med botanisk udvundet hyaluronsyre - naturens mest kraftfulde hydrat. Huden vil syne strålende, frisk og hydreret.

Dette sæt anbefales til alle der ønsker en mere ensartet og ren hud. OBS: ikke velegent til meget sensetive hudtyper.