Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Energi & Selvforkælelse billet

SKU: EVENT1
En Aften med Energi og Selvforkælelse Nordisk skønhed, Fit Team Studio og Sybergs træningsunivers går sammen om at skabe en unik aften, der handler om at genopdage energien og prioritere selvforkælelse. Vi inviterer dig til en oplevelse, hvor velvære møder træning i en helt unik atmosfære kobineret med Syberg energi og Nordisk Skønheds ro. Hvornår og Hvor: Dato: 17. april 2024 Tid: 18.30-21.00 Sted: FIT TEAM STUDIO Brogårdsvej 12 5250 Odense SV Hvad venter dig: Lær at integrere nem og overskuelig hudpleje i en travl hverdag og opdag, hvordan det ikke behøver at være besværligt. Vi præsenterer nøje udvalgte produkter til din personlige velvære. Sved på panden og træning med Syberg. Sybergs tilgang er enkel: Sundhed skal være nemt. Oplev en træningssession, der kombinerer effektivitet med god energi. Nyd et glas bobler og forfriskende snacks under arrangementet og lad dig fordybe i øjeblikket. Eksklusiv Goodiebag: Alle deltagere får en eksklusiv goodiebag til en værdi af 500 kr, fyldt med overraskelser, der vil forstærke din selvforkælelse. Begrænsede Pladser: Vi har kun få eksklusive pladser til rådighed til dette unikke event. Tilmeld dig nu og sikre dig din plads til en aften fyldt med energi og selvforkælelse. Pris: 235 kr. Investér i dig selv og vær med til at skabe en aften, hvor nordisk skønhed og Sybergs træning forenes for at inspirere og styrke dit velvære. Vi glæder os til at byde dig velkommen! Tilmelding er bindendeog pengene refunderes ikke. Tilmeldingen er personlig.
235 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
+ -

Nordisk skønhed, Fit Team Studio og Sybergs træningsunivers går sammen om at skabe en unik aften, der handler om at genopdage energien og prioritere selvforkælelse.

Vi inviterer dig til en oplevelse, hvor velvære møder træning i en helt unik atmosfære kobineret med Syberg energi og Nordisk Skønheds ro.

Hvornår og Hvor:
Dato: 17. april 2024
Tid: 18.30-21.00

Sted:
FIT TEAM STUDIO
Brogårdsvej 12
5250 Odense SV

Hvad venter dig:
Lær at integrere nem og overskuelig hudpleje i en travl hverdag og opdag, hvordan det ikke behøver at være besværligt. Vi præsenterer nøje udvalgte produkter til din personlige velvære.
Sved på panden og træning med Syberg. Sybergs tilgang er enkel: Sundhed skal være nemt. Oplev en træningssession, der kombinerer effektivitet med god energi.
Nyd et glas bobler og forfriskende snacks under arrangementet og lad dig fordybe i øjeblikket.

Eksklusiv Goodiebag:
Alle deltagere får en eksklusiv goodiebag til en værdi af 500 kr, fyldt med overraskelser, der vil forstærke din selvforkælelse.

Begrænsede Pladser:
Vi har kun få eksklusive pladser til rådighed til dette unikke event.
Tilmeld dig nu og sikre dig din plads til en aften fyldt med energi og selvforkælelse.

Pris: 235 kr.

Investér i dig selv og vær med til at skabe en aften, hvor nordisk skønhed og Sybergs træning forenes for at inspirere og styrke dit velvære.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmelding er bindendeog pengene refunderes ikke. Tilmeldingen er personlig.