Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Gaveæsker/startsæt

Sorter efter
COLL1

Environmental Protection Collection

NORMAL PRIS 1395 KR. OBS. kort holdbarhedsdato (slut feb.2024) Produkterne bliver dog ikke for gamle da de ikke er åbnet for. Environmental Protection Collection bygger på iS CLINICALs mest innovative og antioxidantrige formler for at yde den ultimative beskyttelse af huden. Dette specialudviklede hudplejeregime indeholder bl.a. C Vitamin (L-Ascorbinsyre) kombineret med nærende ingredienser og Extremozymes®-teknologi, for at yde optimal beskyttelse mod forurening, blåt lys og andre skadelige miljøfaktorer (frie radikaler). Resultatet er en mere ungdommelig og ensartet hudtone. FORDELE: Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker Yder en antioxidantrig og beskyttende barriere på huden Hydrerer, udglatter og blødgør Beskytter mod frie radikaler med Extremozymes®-teknologi Yder bredspektret UVA/UVB-beskyttelse KITTET INDEHOLDER: CLEANSING COMPLEX 60 mL C-EYE SERUM ADVANCE+ 5 mL SUPER SERUM ADVANCE+ 5 mL GENEXC SERUM 5 mL EXTREME PROTECT SPF 40 100 g
697 DKK
JUL941

Jul "Amazing face box"

•Delicate Skin: Vores cosmeceutiske salve er skabt til at styrke og berolige alle hudtyper, især den følsomme hud. Den er beriget med kamille, inca-olie og agurk. •Rosehip Repair: Den helende ansigtsolie er en blød og luksuriøs måde at berolige og nære din hud på. •Precious Crushed Diamonds: En eksfolierende gel, som giver din hud en smuk og vital teint ved hjælp af fint krystalpudder og milde enzymer. •Ever Fresh: Denne unikke sanitizer er specielt udviklet til at forene håndpleje og desinfektion i et. (værdi for 1605 kr.)
1.284 DKK
JUL922

jul "inner beauty box"

•Skin Food: Vores Multi Omega oliecocktail er fyldt med naturlige og økologiske vegetabilske olier, der er rige på omega 3, 5, 6, 7 og 9. Den er perfekt til daglig indtagelse eller som nærende pleje til huden. •Skin Lemonade: Denne naturlige og økologiske grønne drik er fremstillet med ingredienser som lavendel, lakridsrod og aloe vera-juice, der nærer og renser din hud indefra.
592 DKK
IS6006.KIT.BOX

Pure Radiance Collection

FOKUS - HYPERPIGMENTERING Pure Radiance Collection er egnet til dig, som er plaget af hyperpigmentering og farve-forskelle i ansigtet. Samlingen af produkter minimerer synligheden af mørke pletter og plamager, samt modvirker grå og trist hud. Produktmixet giver en mild eksfoliering, som skaber en sundere hud med en ensartet hudtone. Pure Radiance Collection indeholder: Cleansing Complex 180 ml Brightening Complex 30 ml Brightening Serum 15 ml Eclipse SPF 50+ 100 g Velegent til alle hudtyper.
2.118 DKK
SIMPLE1

Simple Skincare set

OBS: alle produkter i sættet er fullsize. Her får du den perfekte duo. De multifunktionelle produkter, i SIMPLE SKINCARE SET er et komplet set til daglig brug. Denne dynamiske duo inkluderer alt til at rense, nære, hydrere og beskytte huden. Kraftfulde antioxidanter og Extremozyme®-teknologi reducerer i samspil forekomsten af forstørrede porer, fine linker og rynker, og huden efterlades dybderenset, næret og beskyttet i to nemme steps. Perfekt til den minimalistiske hudplejebruger. KITTET INDEHOLDER: CLEANSING COMPLEX 180 mL EXTREME PROTECT SPF 30 100 g solcreme Værdi: 1.085,- DK. Perfekt til alle hudtyper.
572 DKK 715 DKK
0

Rosaqurtz krystal SÆT (lyserødt)

skin ruller inkl. Gua sha i en virkelig høj kvalitet. Ingen "knirke" lyde når man skal bruge sin rulle og gua sha er en god tykkelse. begge to er i rosaqurtz krystal. Og det perfekte match hvis du skal have opstrammet og "glowing skin"
395 DKK