Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Extreme Protect SPF 30

SKU: 817244015079
100ml dagcreme med solbeskyttelse 30. Scroll ned for mere info
740 DKK
+ -

iS CLINICAL Extreme protect SPF 30 - giver dig den ultimative beskyttelse, bogstaveligt talt. Vores bredspektrerede UVA / UVB solcreme hjælper med at forhindre solskoldning og de visuelle tegn på fotoaging (når de anvendes som anvist) med en luksuriøs følelse og en gennemsigtig, ikke-fedtet finish.


Deres banebrydende former for stabile, mikroniserede mineralske solcremer giver maksimal bredspektret beskyttelse mod UV-stråler uden risiko for hudfølsomhed, betændelse eller irritation. Derfor kan denne let bruges som en alm. dagcreme. 

Vores solcremer indeholder også kraftfulde antioxidanter til at øge effektiviteten af beskyttelsen mod virkningerne af UV-relaterede skader, og potent proprietære Extremozyme hud DNA protectants at hjælpe med at forhindre fotoaging og mindske risikofaktorer forbundet med hudkræft. ®

Anbefales til alle hudtyper også til acnehud. Hver morgen. 

Kunder der har købt denne vare købte også
817244010234

Cleansing complex

180ml IS Clinical Cleansing Complex er en klar gele, som både er effektiv og mild. CLEANSING COMPLEX er en afbalanceret formel bestående af næringsstoffer, antioxidanter, beroligende og plejende ingredienser kombineret med Glykolsyre og Salicylsyre, der i samspil giver en effektiv og dybdegående rensning af porerne. CLEANSING COMPLEX vil effektivt fjerne snavs og fedt fra hudoverfladen uden at udtørre huden. Denne formel er udviklet til både mænd og kvinder samt til alle hudtyper. Kan også fjerne øjenmakeup, dog ikke vandfast.
445 DKK
P24

Eclipse SPF 50+ Beige

100ml. ECLIPSE SPF 50+ er lavet til daglig brug og længerevarende udendørsaktiviteter, grundet dens unikke fusion af avancerede solfiltre, transparent Titaniumdioxid og mikroniseret Zinkoxid, kombineret med E-Vitamin. Solcremen er rig på antioxidanter, og giver en overlegen bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, samtidig med at den er vandresistent. Eclipse SPF 50+ har en let konsistens, og giver en mat finish. Fedter ikke. Anvendes efter afrens og over serum og creme om morgenen – samt i løbet af dagen efter behov. Fordele: Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse Hurtigtabsorberende Vandresistent Høj antioxidantbeskyttelse Mat finish
465 DKK