Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

FORÅRS UDSALG

Sorter efter
Vis per side
EVENT1

Energi & Selvforkælelse billet

En Aften med Energi og Selvforkælelse Nordisk skønhed, Fit Team Studio og Sybergs træningsunivers går sammen om at skabe en unik aften, der handler om at genopdage energien og prioritere selvforkælelse. Vi inviterer dig til en oplevelse, hvor velvære møder træning i en helt unik atmosfære kobineret med Syberg energi og Nordisk Skønheds ro. Hvornår og Hvor: Dato: 17. april 2024 Tid: 18.30-21.00 Sted: FIT TEAM STUDIO Brogårdsvej 12 5250 Odense SV Hvad venter dig: Lær at integrere nem og overskuelig hudpleje i en travl hverdag og opdag, hvordan det ikke behøver at være besværligt. Vi præsenterer nøje udvalgte produkter til din personlige velvære. Sved på panden og træning med Syberg. Sybergs tilgang er enkel: Sundhed skal være nemt. Oplev en træningssession, der kombinerer effektivitet med god energi. Nyd et glas bobler og forfriskende snacks under arrangementet og lad dig fordybe i øjeblikket. Eksklusiv Goodiebag: Alle deltagere får en eksklusiv goodiebag til en værdi af 500 kr, fyldt med overraskelser, der vil forstærke din selvforkælelse. Begrænsede Pladser: Vi har kun få eksklusive pladser til rådighed til dette unikke event. Tilmeld dig nu og sikre dig din plads til en aften fyldt med energi og selvforkælelse. Pris: 235 kr. Investér i dig selv og vær med til at skabe en aften, hvor nordisk skønhed og Sybergs træning forenes for at inspirere og styrke dit velvære. Vi glæder os til at byde dig velkommen! Tilmelding er bindendeog pengene refunderes ikke. Tilmeldingen er personlig.
235 DKK
IS6006.KIT.BOX

Pure Radiance Collection

FOKUS - HYPERPIGMENTERING Pure Radiance Collection er egnet til dig, som er plaget af hyperpigmentering og farve-forskelle i ansigtet. Samlingen af produkter minimerer synligheden af mørke pletter og plamager, samt modvirker grå og trist hud. Produktmixet giver en mild eksfoliering, som skaber en sundere hud med en ensartet hudtone. Pure Radiance Collection indeholder: Cleansing Complex 180 ml Brightening Complex 30 ml Brightening Serum 15 ml Eclipse SPF 50+ 100 g Velegent til alle hudtyper.
1.158 DKK
4260180218633

M2 Color&Care Eyebrow Blonde

M2 Beauté Eyebrow Enhancer Color & Care Brown er en super effektiv og innovativ øjenbrynsgel, der har til formål at give dig definerede, velplejede og mørkere bryn. Ved hjælp fra Acaibær og et Peptidkomplex der kombineret med hinanden stimulerer hårvæksten, giver brynene en naturligt mørkere udtryk. Denne farve er god til lyshåret.
219 DKK